• 06-48347348
  • evon.zevenbergen@nieuwelan.nl
Evaluatiemomentje, 1.000 dagen gemeenteraadslid

Evaluatiemomentje, 1.000 dagen gemeenteraadslid

Ik ben iedere dag bijzonder vereerd dat ik deze functie namens de inwoners van Alphen aan den Rijn mag uitvoeren!
Echter… draagvlak krijg je niet alleen op de verkiezingsdag maar moet je opbouwen. Daarom ben ik heel benieuwd wat jullie van mijn 1000 dagen als volksvertegenwoordiger vinden.

Welk cijfer krijg ik van jullie? Wat vind je echt goed aan mijn functioneren of waar heb je juist flinke kritiek op? Waar moet de aandacht zeker niet op verslappen en waar moet juist meer aandacht voor komen? Let me know! Stuur een mailtje naar evonzevenbergen@nieuwelan.nl.

Ik ben niet in de veronderstelling dat ik het iedereen naar de zin kan maken maar een stukje eerlijke feedback (positief of negatief) zou mij zeker helpen om mijn taak als Gemeenteraadslid zo goed mogelijk uit te voeren.