• 06-48347348
  • evon.zevenbergen@nieuwelan.nl
Bestemmingsplan fietsbrug Aarkanaal!

Bestemmingsplan fietsbrug Aarkanaal!

Afgelopen donderdag was de primeur voor het digitaal vergaderen. In de commissievergadering ruimtelijk en economisch domein werd gesproken over het wijzigen van bestemmingsplannen voor de nieuwe fietsbrug over het Aarkanaal. In mei van vorig jaar was er al goedkeuring gekomen op de financiering (deels door de provincie) van deze brug en dus ging het in deze vergadering over de uitwerking daarvan.

De vereniging ‘De Alphense Hondenbezitters’ sprak in en deed een oproep om actie te ondernemen in het hondenlosloopgebied en in de situatie tussen de verschillende gebruikers van het gebied. In een eerdere vergadering had Raadslid Evon Zevenbergen namens Nieuw Elan hier al aandacht voor gevraagd en ook deze vergadering werd benadrukt dat er veel sympathie was voor de plannen van de vereniging.
De wethouder heeft tijdens de vergadering de toezegging gedaan om met de vereniging om de tafel te gaan en in het AD van 10 april jl. voegde hij daar aan toe: ”Daar gaan we gewoon uitkomen.”

Foto: Sfeerimpressie nieuwe fietsbrug over het Aarkanaal met zicht op de Zegersloot.

Voor de volledige inbreng namens Nieuw Elan klik hier.